کد خبر : 3565
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 11 می 2023 - 13:04

اطلاعیه دامپزشکی کوهسرخ

بیماری تب کریمه کنگو

بیماری تب کریمه کنگو
راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگ

بیماری تب کریمه کنگو cchf

با توجه به شروع فصل گرما و احتمال ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان دام میباشد و جزء بیماری های کشنده می باشد لازم است جهت جلوگیری از این بیماری به نکات زیر توجه کرد.

راههای اصلی انتقال بیماری:

۱٫گزش توسط کنه یا له کردن آن
۲٫تماس مستقیم با خون و بافت های الوده حین ذبح دام
۳٫تماس مستقیم با خون و ترشحات بیمار بستری در بیمارستان
علایم بیماری
۱٫ تب ناگهانی
۲٫درد عضلانی
۳٫سردرد
۴٫وجود خونریزی از اعضای بدن

راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو:

۱٫خودداری از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشکی
۲٫گوشت پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگه داری شود و از مصرف فوری گوشت بلافاصله پس از کشتار خوداری شود
۳٫خودادری از ذبح دام در منازل یا معابر
۴٫استفاده از وسایل ایمنی از جمله دستکش ماسک روپوش چکمه کلاه در موقع ذبح دام بخصوص برای سلاخان و قصابان
۵٫دامداران بهتر است در هنگام تماس با دام خود را از گزش کنه محافهت کنند
۶٫سمپاشی بر علیه کنه در مناطق روستایی
اقداماتی که از سوی این شبکه برای پیشگیری از بیماری صورت خواهد گرفت
۱٫برگذاری کلاس های اموزشی برای گروهای پرخطر از جمله سلاخان و قصابان
۲٫سمپاشی رایگان کشتارگاه کوهسرخ

روابط عمومی شبکه دامپزشکی کوهسرخ

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.